Aplikacja lavito
4,5/5

Popularne salony:

Centrum Urody Aleja Piękna - Warszawa Żoliborz

Centrum Urody Aleja Piękna

Wojska Polskiego 41 lok. 108/109

Warszawa Żoliborz

Zarezerwuj teraz

Studio Urody Deyla - Warszawa Bielany

Studio Urody Deyla

Al. Reymonta 24 lok. 2

Warszawa Bielany

Zarezerwuj teraz

U Fryzjera - Daniel Góralski - Warszawa Ursynów

U Fryzjera - Daniel Góralski

Aleja KEN 54 lok. U4

Warszawa Ursynów

Zarezerwuj teraz

EMG Studio - Warszawa Białołęka

EMG Studio

Światowida 51 lok. U6

Warszawa Białołęka

Zarezerwuj teraz

Fryzjer opinie - Warszawa

Activ Beauty & Care Expert - Strzyżenie damskie bez modelowania - włosy średnie

Activ Beauty & Care Expert

2018-12-18 - 14 godzin temu

Wysokie ceny, nieadekwatne do jakości wykonanej usługi oraz brak organizacji

Strzyżenie damskie bez modelowania - włosy średnie
Akademia Fryzjerska Color Art Desirée - Strzyżenie - Włosy długie

Akademia Fryzjerska Color Art Desirée

2018-12-18 - 14 godzin temu

Zachęcona wieloma pozytywnymi opiniami, zdecydowałam się na wizytę w tym salonie. Mój wybór padł na Panią Iwonkę. I był to strzał w dziesiątkę! Wszystkie pozytywne opinie są w 100% zgodne, odnośnie umiejętności oraz serdeczności Pani Iwonki. Salon sam w sobie bardzo schludny i ładny. Wszyscy bardzo mili. Pani Iwonka po wysłuchaniu mojej historii oraz obaw, wyraziła swoją opinię oraz doradziła. Jest to fryzjerka, która słucha klienta, razem z nim decyduje o fryzurze. Dodatkowo, zaproponowała test uczuleniowy a nie musiała tego robić. Bije od niej ciepło, duża wiedza oraz fachowość. Z salonu wyszłam w dobrym humorze i uśmiechem na twarzy, włosy są świetne, nawet mąż który jest zwolennikiem długich włosów był pod wrażeniem ;) Już jestem umówiona na kolejną wizytę :) GORĄCO POLECAM I DZIĘKUJĘ PANI IWONKO! :)

Strzyżenie - Włosy długie
Studio Urody Carmella - Koloryzacja + modelowanie - włosy długie

Studio Urody Carmella

2018-12-18 - 19 godzin temu

Usługę fryzjerską oceniam bardzo dobrze - dwa razy koloryzowałam włosy w salonie Camellia i byłam bardzo zadowolona. Niestety nie wrócę już do tego salonu przez wgląd na podejście do klienta. Pod koniec listopada zapisałam się na styczniową wizytę (bardzo zależy mi na konkretnym terminie, co dwukrotnie mówiłam fryzjerce) przez stronę Lavito - zostałam poinformowana, że konkretnej fryzjerki nie ma w tym terminie i ponoć zostałam przepisana do innej (dwa razy upewniałam się czy aby na pewno). Byłam pewna, że mam zarezerwowany termin. W zeszłym tygodniu zadzwoniła do mnie Pani z tego salonu z informacją, że zapisałam się na usługę, ale w ten dzień nie zostanie ona wykonana, bo nie ma fryzjerki... Po wyjaśnieniu sytuacji pani obiecała oddzwonić. Minęło sześć dni i cisza. Brawo! Byłabym z tym wszystkim ok, gdybym chociaż dostała smsa z info, że niestety nic nie da się zrobić z terminem (takie rzeczy się zdarzają, jesteśmy tylko ludźmi). Z wielkim żalem umówiłam się na wizytę, w konkretnym terminie, do innego salonu, a szkoda, bo byłam naprawdę zadowolona z usług tegoż salonu...

Koloryzacja + modelowanie - włosy długie
Atelier Piękności. Agnieszka Dobrowolska - Przedłużanie włosami Europejskimi - 45cm

Atelier Piękności. Agnieszka Dobrowolska

2018-12-17 - 1 dzień temu

Nie polecam ! Przestrzegam wszystkie Panie przed tym miejscem ! "Fryzjerka" jeśli można ja tak nazwać, jest oszustka i niekompetentna osoba. Zniszczyła moje włosy naciagajac mnie na koszt 1000 zl. Najpierw założyła mi doczepy na keratyne innego koloru niż miało być mówiąc że jak umyje włosy to będzie to inaczej wugladalo, później naciagnela mnie na rozjasnianie i odżywki jak już widziała że nie wyszedl docelowy efekt. Włosy wychodziły garsciami bo pasma były źle założone i za grube. Przy próbie reklamacji oznajmiła że za ta połowę włosów którą wypadła razem z moimi muszę dopłacić! Takiego partactwa nie widział również fryzjer u którego byłam na konsultacji. Owa Pani nie poczuwa się do odpowiedzialnosci mimo że stwierdziła, że klej mógł się rozpuścić! Sprawy tak nie zostawię i powyższa pseudo fryzjerka zostanie pociągnięta do odpowiedzialności!

Przedłużanie włosami Europejskimi - 45cm
Klinika Urody i Medycyny Estetycznej Metamorfoza Day Spa - Strzyżenie Damskie - włosy długie

Klinika Urody i Medycyny Estetycznej Metamorfoza Day Spa

2018-12-17 - 1 dzień temu

Polecam

Strzyżenie Damskie - włosy długie
Activ Beauty & Care Expert - Keratynowe prostowanie włosów True Keratin - włosy krótkie

Activ Beauty & Care Expert

2018-12-15 - 3 dni temu

Polecam

Keratynowe prostowanie włosów True Keratin - włosy krótkie
Salon Piękności Milord - Strzyżenie damskie (włosy długie)

Salon Piękności Milord

2018-12-15 - 3 dni temu

Po przeprowadzce do Warszawy nadal szukam "swojego" fryzjera i jestem krok bliżej ;) Pani fryzjerka wysłuchała mnie, doradziła i wyszłam z salonu zadowolona, a nie analizując " moze jak w domu uczesze to inaczej to bedzie ok :P ". Bardzo miła obsługa. Pozdrawiam!

Strzyżenie damskie (włosy długie)
Instytut Urody Velvet - Strzyżenie męskie - włosy krótkie

Instytut Urody Velvet

2018-12-15 - 3 dni temu

Polecam

Strzyżenie męskie - włosy krótkie
Akademia Fryzjerska Color Art Desirée - Koloryzacja włosy krótkie - 2 kolory

Akademia Fryzjerska Color Art Desirée

2018-12-14 - 4 dni temu

Dziękuję serdecznie Sylvia jak zawsze zajęła się moimi włosami perfekcyjnie

Koloryzacja włosy krótkie - 2 kolory
Salon Fryzjerski Pasja - Botox Bomba Witaminowa

Salon Fryzjerski Pasja

2018-12-14 - 4 dni temu

Miło, profesjonalnie, super, polecam :-)

Botox Bomba Witaminowa
Studio Urody MB - Strzyżenie włosy bardzo długie

Studio Urody MB

2018-12-14 - 4 dni temu

super, polecam :)

Strzyżenie włosy bardzo długie
Salon Fryzjerski Pasja - Botox Bomba Witaminowa

Salon Fryzjerski Pasja

2018-12-14 - 4 dni temu

Super

Botox Bomba Witaminowa
Salon Fryzjerski Pasja - Strzyżenie męskie maszynka + nożyczkami

Salon Fryzjerski Pasja

2018-12-13 - 5 dni temu

Miła i profesjonalna obsługa

Strzyżenie męskie maszynka + nożyczkami
Akademia Fryzjerska Color Art Desirée - Strzyżenie - Włosy długie

Akademia Fryzjerska Color Art Desirée

2018-12-13 - 5 dni temu

Polecam

Strzyżenie - Włosy długie
Instytut Urody Velvet - Strzyżenie dziecięce (do lat 10)

Instytut Urody Velvet

2018-12-13 - 5 dni temu

Córka (4 lata) za każdym razem nie może doczekać się wizyty w Velvet. Uwielbia panią Basię i zawsze zadowolona jest z efektu.

Strzyżenie dziecięce (do lat 10)
1 - 15 z 8192
DO GÓRY
Serwis wykorzystuje pliki cookie. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie. Polityka plików cookie. OK
Spinner
Ładuję...
POBIERZ APLIKACJĘ ZA DARMO
UMAWIAJ SIĘ SZYBKO I WYGODNIE